• images/slider9/13LOGO2021NaamLogofw.png

 

2021fw 2021, het jaar waarvan we hoopten dat we in alle vrijheid weer met de camper op stap mochten begon helaas met een algemene lockdown zodat we eerst onze trips moesten beperken tot Nederland.
We hebben we met onze camper onderstaande trips gemaakt.
Klik op "Lees meer" om het hele artikel te lezen.
2021fw

 De Heurne Achterhoek01   Eindelijk waren de weersvooruitzichten iets beter. Toegegeven, nog niet spectaculair maar we wilden gewoon even weg met de camper.
We besloten in het oosten van Nederland te blijven omdat we toch wel wilden fietsen en de wind in Oost-Nederland meestal minder is dan in het Westen.
Op CC vonden we een "echte" CP in de Heurne, een klein plaatsje in de Achterhoek.
Lees meer ........
 Kessel Kessel03   Met een paar iets betere dagen in het vooruitzicht wilden we er weer eens op uit.
Als doel kozen we midden Limburg en dan de Brabantse kant van de Maas.

Lees meer ........
 Paasloo Paasloo01   Ondanks de niet zo mooie weersverwachting leek het ons wel leuk om voor de verjaardag van onze kleinzoon Sverre een paar dagen in de buurt van Oldeholtpade te gaan staan.
Er is maar één camperplaats in de omgeving zodat we onze aandacht direct maar op kleine campings richten.
Lees meer .......
 Bergum Bergum01    Met een paar mooie dagen in het vooruitzicht was onze bedoeling een keer Zuid-Holland te bezoeken. We zochten een plaatsje op fietsafstand van het strand en toen hadden we een probleem. Alle plaatsen die ons wel wat leken waren allemaal vol.
Als alternatief hebben we toen maar een CP opgezocht in Friesland.

Lees meer .....
 Noord-
  Groningen
NGroningen04  Tijdens het zoeken op CC kwamen we in Noord Groningen een relatief nieuwe camperplaats tegen in Uithuizen nl camperplaats Oal Dyck.
Omdat een bezoek aan de Eemshaven al langer op ons lijstje staat en de CP maar op een uurtje fietsen van de Eemshaven ligt werd een bezoekje snel gepland.

Lees meer ......