• images/slider/11LOGO01GeelLogo.fw.png
  • images/slider/12LOGO01Logo.fw.png
  • images/slider/13LOGO01NaamLogo.fw.png
  • images/slider/14LOGO01Naam.fw.png

Hasselt

Plaats: Jachthaven Molenwaard
Datum: 15/04/2012 t/m 17/04/2012

 

hasselt01Diverse keren waren we al in Hasselt geweest, maar iedere keer bij iemand op bezoek en nog nooit met onze eigen camper.
Daar er veel caches in Hasselt liggen en we al een hele serie hadden opgelost werd de drang om eens naar Hasselt te gaan steeds groter.
Ondanks de niet zo goede weersvooruitzichten, koud en winderig, besloten we direct na Ina's verjaardag een paar dagen naar Hasselt te gaan.
Zondag 15 april vertrokken we rond elf uur richting Hasselt, waar we om kwart voor twaalf arriveerden. Op de camperplaats kwamen we Egbert en Rita tegen, voor wie het weekend voorbij was en dus op het punt van vertrek stonden.
De camperplaats is een onderdeel van een grote jachthaven, waardoor alle voorzieningen aanwezig zijn voor een goede camperplaats. Het leuke van een jacht haven is wel dat er altijd wel wat te doen is.

Nadat we ons hadden geïnstalleerd hebben we eerst even lekker koffie gedronken alvorens er op uit te trekken.
hasselt02De middag zijn we begonnen waarvoor we eigenlijk naar Hasselt kwamen, caches zoeken.
De caches die we hadden geselecteerd lagen allemaal in Hasselt zodat we alles lopend konden doen. 
Gelukkig was het droog en redelijk zonnig, want de temperatuur was erg laag zodat onze winterjas geen overbodige luxe was.
Dinsdagmorgen was het uit met de pret. Na nog even snel twee caches te hebben gescoord vertrokken we om elf uur weer uit Hasselt.
We kunnen terugkijken op een vermoeiend maar wel heel geslaagd bezoek aan Hasselt.