• images/slider/11LOGO01GeelLogo.fw.png
  • images/slider/12LOGO01Logo.fw.png
  • images/slider/13LOGO01NaamLogo.fw.png
  • images/slider/14LOGO01Naam.fw.png

De Meije

Plaats: SVR camping "De Hollandse Boerderij".

Datum: 1/7/2012 t/m 3/7/2012

Minimaal één keer per jaar komen we op deze camping omdat deze op korte afstand van Bodegraven ligt en dan ook nog in een omgeving die je hier niet zou verwachten.
Zondag 1 juli vertrokken we rond elf uur richting De Meije. Het voordeel van rijden op zondag is dat het niet zo druk is en je dus lekker kunt doorrijden.
Om één uur kwamen we aan op de camping, waar we al vlot een plekje vonden. Na een kop koffie gingen we op weg om even een cache te pikken, maar eenmaal onderweg werd het zo donker dat we snel terugkeerden naar de camper. Eenmaal in de camper kwamen de regenbuien zodat we noodgedwongen de rest van de middag in de camper zijn gebleven.
Om vijf uur was het zover opgeklaard dat we droog naar Bodegraven konden gaan voor een bezoek aan "Kobalt". Zoals altijd was het weerzien weer hartelijk. Na een gezellige avond waren we om tien uur weer terug op de camping.

PietPotloodMaandagmorgen waren de buien gelukkig verdwenen zodat we ons volop aan onze hobby, geocaching, konden wijden. Via Piet Potlood zijn we naar Zwammerdam gereden waar we vier caches hebben gevonden.
Eind van de middag hadden we afgesproken in Kobalt, omdat maandag de enigste vrije dag is. Na een gezellige middag/avond waren we rond negen uur terug op de camping.

Dinsdag waren de weergoden ons gelukkig weer goedgezind. Om elf uur vertrokken we van de camping om eerst nog even lekker te gaan eten in Bodegraven.
Om twee uur vertrokken we naar De Krim. Zo midden op de dag vallen de files nog wel mee zodat we om vier uur weer thuis waren.